Publicaties

Monografie ”Barok in het Noorderkwartier” ("Het Garrels-orgel van Purmerend”) € 15,-
Een uitgave van de Walburg Pers en de Stichting Garrelsorgel Purmerend in de prestigieuze serie 'Nederlandse Orgel monografieën' (de negende uitgave).Deze monografie bevat 263 pagina's uitgebreide beschrijvingen van de geschiedenis en inrichting van het Garrelsorgel, inclusief de laatste grote restauratie van 2001-2003. Ook uitgebreide artikelen over het vroegere orgel, de vroegere gotische hallenkerk aan de Kaasmarkt, de huidige Nicolaaskerk, orgelbouwer Rudolph Garrels, etc. 
 
Wie veel, zo niet alles over het Garrelsorgel wil lezen, maar ook de interessante geschiedenis van de vroegere gotische kerk van Purmerend wil kennen: dan is dit fraaie boek onmisbaar! Slechts € 15,-


Boekje: "Het Garrels-orgel van Purmerend” €5,00  (2017)

Een fraaie uitgave over het Garrels-orgel van Purmerend. Met als kern de uitgebreide en naderhand geactualiseerde beschrijving door de legendarisch organist en organoloog Jan Jongepier. Met ook teksten over de twee andere historische orgels in de Nicolaaskerk, over het kerkgebouw zelf, de Katholieken van Purmerend en de stad Purmerend. 75 pagina’s boordevol interessante informatie en 36 fraaie foto’s en afbeeldingen.

Bestellen: 
Bestellen kunt u door een e-mail te sturen naar: info@garrelsorgelpurmerend.nl Dit onder vermelding van uw naam en adres. U ontvangt daarna bericht ter bevestiging inclusief de kosten (en eventuele verzendkosten). Zodra u het betreffende bedrag heeft overgemaakt, wordt het bestelde u toegezonden.